Flexibele ruimte voor flexwerken

Ben je ondernemer en heb je al een vaste werkplek? Maar zoek je rust om die ene deadline te halen? Of heb je juist behoefte aan contact met collega ondernemers? Ook dan biedt Laan22 een flexibele oplossing:
de flexplek!

  • Te huur per uur, (halve) dag of maand
  • Gratis faciliteiten: stroom, wifi, koffie of thee.

 

Liever een ruimte voor jezelf? Of juist een geschikte plaats om klanten te ontvangen? Huur dan een flexkantoor:

  • Ingericht kantoor met bureau en bureaustoel, ladeblok en kast
  • Zithoekje met plaats voor 3 personen
  • Te huur per (halve) dag

“Ik werk veel buiten de deur en heb daarom maar 1 dag per week een kantoor nodig. Ik zocht een passende oplossing
en heb die gevonden bij Laan22. Daar heb ik 1 dag per week een ‘eigen kantoor’, aangepast aan mijn persoonlijke situatie.
Voor mij is mijn dagkantoor bij Laan22 een ideale combinatie van flexibiliteit, een betaalbare prijs en een prima service.”

Jack van Hoof, eigenaar FitSelect

Flexwerkplekken standaard

Laan22 biedt een flexabonnement aan voor 75 euro per maand. Je mag dan twee keer per week gebruik maken van een ergonomische flexplek en de rest van de dagen van een standaard flexwerkplek. Je bent van harte welkom op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur!

Flexwerkplekken ergonomisch

Flexibele werkplekken met zit-sta bureau en ergonomische stoel. Rustig gelegen op de begane grond, met dichte deur. Wil jij ergonomisch verantwoord werken? Kies dan nu voor een flexabonnement of boek gelijk een ergonomische flexplek!

Eigen flexkantoor

Een 'eigen' kantoor nodig voor een (halve) dag? Laan22 biedt een ingericht kantoor met zithoek voor 3 personen. Ideaal als je nog niet toe bent aan een vast kantoor, maar wel professioneel klanten wilt ontvangen en rustig wilt werken.