Training en coaching in hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit

Praktijk SAS is een kleinschalige praktijk met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Er wordt coaching en training aangeboden die op maat wordt gemaakt voor iedere cliënt en deelnemer. Praktijk SAS biedt trainingen aan professionals in onderwijs en zorg aan op het gebied van: hoogbegaafdheid, prikkelverwerking en hoogsensitiviteit. Daarnaast wordt er een training aangeboden om een burn out te voorkomen. Dit is de Keep it Burning training. Deze trainingen worden zowel vanuit Laan22 aangeboden als in company.

Bij Praktijk SAS is de coaching en de training net even anders dan anders. Ik ben Praktijk SAS gestart omdat ik op mijn eigen manier en volgens mijn eigen waarden wilde kunnen werken. Dat betekent dat ik langere sessies met cliënten met een mogelijkheid tot uitlopen wil kunnen bieden. Ik wil hierin de behoefte van de cliënt kunnen volgen. Doordat ik nu vanuit mijn eigen praktijk werk is dit mogelijk.

Er worden geen standaard protocollen gevolgd en er wordt niet gezocht naar stoornissen. We gaan samen op zoek naar jouw diepere laag en de reden achter je hulpvraag. Op die manier gaan we van binnenuit je kracht opbouwen in plaats van aan de buitenkant een vernislaagje aan te brengen.

Bij Praktijk SAS wordt coaching geboden aan kinderen, jongeren en volwassenen. Dit kan zijn voor allerlei problematiek. Bij kinderen en jongeren gaat het voornamelijk om sociaal-emotionele problematiek. Kinderen die om wat voor reden dan ook vastlopen in hun dagelijkse leven; dit kan zijn thuis of op school. Praktijk SAS biedt zowel coaching op de praktijk aan als coaching op school. Bij de volwassenen gaat het met name om burn-out preventie of begeleiding. Mannen en vrouwen die niet gelukkig zijn met het leven dat ze leiden en hierin verandering willen aanbrengen. Niet meer overleven maar voluit gaan genieten van het leven is hierbij het doel.

Waarom Laan22

Ik heb gekozen voor Laan22 vanwege de gunstige ligging en het fijne gebouw. Ik voel me prettig en welkom in het gebouw, dat al snel als mijn "home away from home" is gaan voelen. De vriendelijke receptionistes en beheerders dragen zeker bij aan dit gevoel. Mijn praktijkruimte is een heerlijke plek geworden van waaruit ik met veel plezier en enthousiasme kan werken.

Praktijk SAS

Contactpersoon: Saskia Claassens

Kantoorruimte: 3B04

Telefoon: 06-41805206

E-mailadres: info@praktijksas.com

Website: https://www.praktijksas.com

Logo praktijk SAS