Webdesign en grafische vormgeving

Zolang ik me kan herinneren, ben ik erg nieuwsgierig en onderzoekend van aard geweest. Iemand die wil weten hoe iets werkt en graag nieuwe dingen maakt. Altijd op zoek naar nieuwe impulsen en invalshoeken. Een tikje eigenwijs dus, maar ook bevlogen en pragmatisch.

Een eigen bedrijf is altijd een droom geweest. Ik heb nooit een hokjesmentaliteit gehad en vind het fijn om ruimte te hebben voor vernieuwing. Na veel ervaring te hebben opgedaan bij een drietal werkgevers was het in 2011 zover. Juist tijdens de crisis, toen veel bedrijven die niet flexibel genoeg waren failliet gingen, zag ik kansen om zelf te gaan ondernemen.

A for Design laat creatieve en technische kennis samenkomen tot grafische en vindingrijke oplossingen. Onze visie is dat een ontwerp pas echt werkt als het functioneel is; maatwerk en vernieuwing vormen de basis. We zoeken naar wat onze klanten nodig hebben. En dat is niet per definitie waar om gevraagd wordt.

We verzorgen huisstijlen, reclame-uitingen, websites en combinaties hiervan. In 2014 zijn we begonnen met het ontwikkelen van cross platform apps om 3D-producten te kunnen samenstellen. Deze apps kunnen tevens uitgerust worden met Augmented Virtual en Mixed Reality.

Waarom Laan22

Laan22 spreekt mij aan vanwege de locatie in het hart van Roosendaal, de voorzieningen en de professionele uitstraling. Uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer (handig voor stagiaires) met een eigen parkeerterrein. Bezoekers en post worden professioneel door de receptie ontvangen en er zijn uitstekende koffievoorzieningen. Regelmatig worden activiteiten georganiseerd, zoals de gratis kennissessies en gezellig lunchen met andere huurders. Het pand ziet er altijd piekfijn uit en de voorzieningen zijn divers en goed.

A for Design

Contactpersoon: Arno Kools, directeur-eigenaar

Kantoorruimte: 3B06 (3e verdieping, achterzijde)

Telefoon: 06 - 53 47 08 55

E-mailadres: info@afordesign.nl

Website: http://afordesign.nl

Logo A for Design