Enthousiaste huurders over Laan22

Door onze passie voor recruitment, mensen én een gezonde levensstijl is het onze missie om deze componenten via onze dienstverlening met elkaar te verbinden. In een wereld waar 'oude' en 'nieuwe' generaties steeds meer met elkaar te maken krijgen, wordt het des te belangrijker om vraag en aanbod op een integere, betrokken maar vooral verantwoorde manier op elkaar af te stemmen. FitSelect doet dit.

FitSelect is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor de fitness & leisurebranche. Binnen deze branche ligt onze focus op sales & management vacatures. Wij komen zelf uit deze branche en hebben een groot netwerk opgebouwd aan gemotiveerde kandidaten en serieuze opdrachtgevers. Door onze kennis van de fitness en leisurebranche kunnen wij een meerwaarde creëren voor professionals en organisaties.

Waarom Laan22

Ik werk veel buiten de deur en heb daarom maar 1 dag per week een kantoor nodig. Ik zocht een passende oplossing en heb die gevonden bij Laan22. Daar heb ik 1 dag per week een ‘eigen kantoor’, aangepast aan mijn persoonlijke situatie. Voor mij is mijn dagkantoor bij Laan22 een ideale combinatie van flexibiliteit, een betaalbare prijs en een prima service.

Fitselect

Contactpersoon: Jack van Hoof, directeur-eigenaar

Kantoorruimte: 3A07 (3e verdieping, voorzijde)

Telefoon: 0165 - 70 05 13

E-mailadres: info@fitselect.nl

Website: https://www.fitselect.nl

Logo Fitselect