Coaching voor een gezonde leefstijl

Ik ben coach in hart en nieren. Met welke (levens)vraag je ook zit: samen gaan we op zoek naar het antwoord. Wat doe ik anders dan anderen? Ik werk op chakra-niveau, praten is daarbij niet noodzakelijk. Ik kan je aura lezen of je met eenvoudige oefeningen leren jezelf gegrond te voelen. Daarmee komt verbazend veel informatie vrij. We starten steeds met een meditatie, die je snel onder de knie zult krijgen. Niks geen zweverig gedoe, juist een praktisch inzetbare tool op elk moment en in elke situatie.

Daarnaast verzorg ik workshops en begeleid ik onder de naam Gewicht-ik mensen met vragen omtrent (sport)voeding en gewichtsbeheersing. Ik ben geregistreerd bij de beroepsvereniging en werk met de richtlijnen goede voeding. Mijn adviezen zijn altijd maatwerk.

Waarom Laan22

Laan22 is een uitstekende plek om cliënten te ontvangen. Het is er schoon, de klant kan gratis parkeren, de koffie is lekker en ook de bemande receptie vind ik prettig. Ik huur een dagkantoor tegen een alleszins redelijke prijs en ben erg tevreden over het gemak en de flexibiliteit in planning.

Kracht-ik en Gewicht-ik

Contactpersoon: Marloes Schellingerhout, directeur-eigenaar

Kantoorruimte: 3A07 (3e verdieping, voorzijde)

Telefoon: 06 - 38 54 68 11

E-mailadressen: info@kracht-ik.nl en gewicht@kracht-ik.nl

Websites: www.kracht-ik.nl en www.gewicht-ik.nl

 

Logo-Kracht-ik
Logo-Gewicht-ik