Nimble cloud solutions & consultancy services

Na enkele jaren succesvol te hebben samengewerkt bij een software bedrijf, hebben Steven en Dave een aantal jaar geleden besloten samen een startup te starten, genaamd lightblue. Bij lightblue werken we vanuit gedeelde interesses, ervaring en kennis.

lightblue application & services bouwt voort op onze specialisaties en waar mogelijk combineren we technieken in media en in de bestrijding van financiële criminaliteit tot oplossingen die vernieuwend en innovatief zijn qua aanpak en techniek. Zo bieden we oplossingen die bedrijven helpen hun marktbereik te verhogen door de sociale media-respons op hun producten te analyseren, of verhogen we de trefzekerheid bij fraudedetectie door de traditionele gegevensanalyse uit te breiden met trendanalyse op sociale netwerken.

Onze oplossingen bieden we aan op het moderne Microsoft Azure cloudplatform, wat een snelle realisatie van moderne toepassingen voor onze klanten mogelijk maakt voor een zeer interessante prijs.

Waarom Laan22

Halverwege 2015 besloten we dat het belangrijk is om een stabiele plek te hebben waar we samen aan onze producten kunnen werken. Die plek moest centraal in de Benelux en tussen Amsterdam en Brussel liggen. Na eerder in Mechelen kantoor te hebben gehouden, hebben we na het testen van locaties op de as Amsterdam en Brussel uiteindelijk gekozen voor Roosendaal en in het bijzonder voor Laan22.

De keuze op Laan22 is gevallen vanwege de verzorgde locatie, de aanrijdroutes en bereikbaarheid. Daarnaast zijn de kantoren voor ons groot genoeg, liggen er nog groeimogelijkheden en is de directe bereikbaarheid van binnenstad van Roosendaal aangenaam en voordelig. De vriendelijkheid van het personeel en de flexibiliteit van de locatie maken voor ons Laan22 een ideale plek voor verdere groei.

lightblue group

Contactpersonen: Dave Dekkers en Steven van Rossen, eigenaren

Kantoorruimte: 3A06 (3e verdieping, voorzijde)

Telefoon: +31 6 21 21 33 53 (Dave), +32 474 57 61 92 (Steven)

E-mailadressen: dave.dekkers@lightbluegroup.com, steven.vanrossen@lightbluegroep.com

Website: http://www.lightbluegroup.com

Logo lightblue group