Geef uzelf een nieuwe kans!

Novadic-Kentron is de instelling voor verslavingszorg in Noord-Brabant. Deze instelling helpt iedereen die wil herstellen van problemen of verslaving door alcohol, drugs, medicijnen, gokken of gamen.

Jong of oud, ernstig verslaafd of nog helemaal niet, iedereen is welkom. Ook als er daarnaast sprake is van bijvoorbeeld een licht verstandelijke beperking, (ernstige) psychische problemen (een dubbele diagnose) of problemen met justitie.

Voor iedereen heeft Novadic Kentron een goede zorg, want iedereen verdient een Nieuwe Kans!

Waarom Laan22

Voor haar dienstverlening aan haar klanten zocht Novadic Kentron een locatie die toegankelijk is voor haar doelgroep en daarmee ook goed bereikbaar voor mensen die in sommige gevallen aangewezen zijn op openbaar vervoer of loopafstand vanaf het centrum.

De locatie Laan van Brabant 22 voldeed aan die aspecten. Ook vanwege de aard van de organisatie, namelijk een instelling voor verslavingszorg, werd gezocht naar een locatie waar de organisatie kon rekenen op commitment van de omgeving. Aanvankelijk was Novadic Kentron dan ook de hoofdhuurder van het merendeel van het pand. Later is gebleken, bij de ontwikkeling van het pand naar een bedrijfsverzamelgebouw, dat ook nieuwe huurders met de meest uiteenlopende dienstverlening, de aanwezigheid van Novadic Kentron als organisatie geen belemmering vinden voor vestiging in het mooie pand Laan22.

Novadic Kentron

Kantoorruimtes: begane grond, 1A (1e vd. voor), 2B (2e vd. achter)

Telefoon: 0165 - 59 73 00

E-mailadres: informatie@novadic-kentron.nl

Website: http://www.novadic-kentron.nl

Logo Novadic Kentron