Communicatie als dé succesfactor voor jouw bedrijf

Hoe scoort jouw bedrijf op communicatie? Wat is goed en wat kan beter? Ben je wel zichtbaar en onderscheidend genoeg? Bereik je met de gekozen communicatiemiddelen de juiste klanten? Haal je uit de huidige inspanningen voldoende resultaat?

Ik houd je graag een spiegel voor en laat je zien welke belangrijke verbeterpunten er zijn op het gebied van communicatie, waardoor je sneller je doelstellingen bereikt.

In 3 stappen naar zichtbaar succes

Als communicatiepartner help ik jouw bedrijf in 3 stappen van een onderscheidende positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor. Dat doe ik samen met mijn team van communicatiespecialisten: communicatie in CoCreatie.

Communicatiepartner nodig?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende koffiedate. Ik help je graag om communicatie als belangrijke succesfactor op een goede manier te integreren in jouw bedrijf, zodat ook jij je onderscheidend en succesvol kunt profileren. Met als resultaat: meer leuke klanten, dus meer omzet, dus meer succes!

Waarom Laan22

Ik heb een prachtig kantoor bij Laan22, waar ik met mijn team heerlijk rustig kan werken, maar ook de verbinding kan zoeken met andere huurders tijdens de kennissessies, de huurderslunch of bij de koffiecorner. Daarnaast geef ik regelmatig workshops en presentaties en ook daar heeft Laan22 uitstekende voorzieningen voor. De professionele uitstraling, de vele voorzieningen, de goede bereikbaarheid en persoonlijke service maken Laan22 voor mij een prima werkplek.

Reflectit | Communicatiepartners

Contactpersoon: Sonja Schaap, directeur-eigenaar

Kantoorruimte: 2A01 (2e verdieping, voorzijde)

Telefoon: 0165 - 39 19 01

E-mailadres: contact@reflectit.nl

Website: http://www.reflectit.nl

Logo Reflectit