Laan22 | 2e verdieping voor

Flexibele eigen kantoorruimte

Een eigen ruimte voor een vast bedrag per maand? Bij Laan22 kun je werken wanneer het jou uitkomt. Met je eigen sleutel en alarmcode kun je 24/7 terecht. Onze receptie is geopend van 08.00 – 17.30 uur en biedt jouw klanten een professionele ontvangst.

Bovendien profiteer je van onze gratis moderne faciliteiten:

  • Professionele receptie met telefoonservice
  • Postadres met postservice
  • Onbeperkt koffie en thee
  • Draadloos internet

Nog enkele kantoorruimtes beschikbaar

Er zijn nog slechts enkele kantoorruimtes beschikbaar bij Laan22. Interesse? Maak dan een afspraak voor een rondleiding.

"‘Wij hebben voor Laan22 gekozen, omdat we op deze locatie de mogelijkheid hadden om een snellere glasvezelverbinding te realiseren.
Bijkomend voordeel is de professionele receptie, voldoende parkeergelegenheid en de ligging vlak bij het centrum van Roosendaal."

Marc van der Geijn, eigenaar bHosted

Kleine kantoorruimte

Een gemeubileerd kantoor? Of toch liever een kantoorruimte ingericht naar jouw eigen smaak? Laan22 denkt graag mee. Bekijk onze mogelijkheden voor een kantoorruimte op maat voor 1 tot 2 werkplekken!

Grote kantoorruimte

Werken in een kantoor dat bij jou past? Jouw stijl uitdraagt? Een ruimte die van alle gemakken voorzien is? Met de flexibele kantoorruimtes van Laan22 vind je altijd wat je zoekt voor 3 of meer werkplekken.

Virtueel kantoor

Heb je geen eigen kantoor nodig, maar wel behoefte aan een vestigings- en/of postadres? Bij Laan22 huur je een virtueel kantoor en fungeren wij graag als professioneel vestigings- en/of postadres.