Ontmoeten, kennis delen en netwerken

Laan22 is dé plek voor ondernemend Roosendaal. Niet alleen voor de verhuur van diverse flexibele ruimtes, maar ook om kennis  te vergaren. ‘Delen is vermenigvuldigen’ is ons principe. Laan22 organiseert regelmatig kennissessies, waarbij verschillende interessante onderwerpen voor ondernemers aan bod komen. Zet de data alvast in je agenda, zodat je deze waardevolle kennissessies niet mist!

Agenda kennissessie

Agenda 2018

Programma kennissessie

Programma

Kennissessie dinsdag 23 januari 2018:

Meer stress, meer geluk?

Dinsdag 23 januari
Dinsdag 6 maart
Dinsdag 24 april
Dinsdag 29 mei
Dinsdag 10 juli

15.30 uur – ontvangst bij Laan22
16.00 uur – kennissessie
17.00 uur – netwerken
18.30 uur – einde

Stress. Iedereen lijkt het te hebben, met name op het werk. Als je het niet hebt dan hoor je er eigenlijk niet bij.

Tegelijkertijd willen we met z’n allen ons ‘stresslevel’ verminderen. Want stress hebben is stoer, maar het is ook slecht voor je gezondheid. Het is slecht voor je vitaliteit.

Stress en vitaliteit. Beiden zijn in de mode. Maar wat is stress eigenlijk? En wat is vitaliteit? Is stress echt slecht, of zitten er ook positieve aspecten aan?

In deze kennissessie leer je wat de relatie is tussen stress en vitaliteit. Met inspirerende verhalen, herkenbare voorbeelden en interactieve oefeningen krijg je tools waarmee je stress op een positieve manier kunt inzetten om meer uit jezelf te halen. Na afloop heb je een concreet en eenvoudig recept dat direct en altijd toepasbaar is op nagenoeg ieder aspect in het leven, zowel zakelijk als persoonlijk.

Over Leroy Naarden

De kennissessie wordt gegeven door Leroy Naarden. Hij spreekt en coacht over vitaliteit, keuzes maken en doelen halen. Daarnaast is hij mede-eigenaar van PhysiQ Fitness in Roosendaal.

Nieuwe dingen uitzoeken, verbanden leggen en deze vervolgens presenteren en overbrengen aan een groep is zijn passie en zijn kracht. Hij zet beiden in om anderen te helpen met hun vitaliteitsvraagstukken: hoe kun je de regie over je leven nemen en het maximale eruit halen? Leroy is open, eerlijk en nieuwsgierig, maar ook kritisch.
Bewapend met vragen weet hij z’n publiek te inspireren en te activeren om aan de slag te gaan met het creëren van een leven dat de moeite van het leven waard is.

Meer informatie vind je op www.leroynaarden.nl

Aanmelden kennissessie