Ontmoeten, kennis delen en netwerken

Laan22 is dé plek voor ondernemend Roosendaal. Niet alleen voor de verhuur van diverse flexibele ruimtes, maar ook om kennis  te vergaren. ‘Delen is vermenigvuldigen’ is ons principe. Elke 3e of 4e dinsdag van de maand organiseert Laan22 daarom een kennissessie, waarbij verschillende interessante onderwerpen voor ondernemers aan bod komen. Mis het niet!

Agenda kennissessie

Agenda 2017

Programma kennissessie

Programma

Kennissessie dinsdag 21 november 2017:

Ondernemend én onhandig

Hoe jouw fouten, onhandige acties en onzekerheden bijdragen aan succesvol ondernemen

Dinsdag 21 november
Dinsdag 19 december

15.30 uur – ontvangst bij Laan22
16.00 uur – kennissessie
17.00 uur – netwerken
18.30 uur – einde

Je wilt gaan ondernemen, jouw eigen bedrijf opzetten…maar wat nou als het helemaal misgaat en je faalt? Het ondernemerschap is niet zonder risico. Sterker nog je zult fouten maken. Maar wat nou als deze fouten nodig blijken te zijn om succesvol te worden als ondernemer?

Tijdens deze vermakelijke lezing deelt Raimke haar 5 inzichten over fouten maken en falen met het publiek. Naast haar eigen belevenissen als ervaringsdeskundige in onhandig zijn, vond ze ook tal van voorbeelden in de wetenschap en literatuur. Haar verfrissende kijk op het onderwerp werkt ontwapenend, maar zet ook aan het denken. Als succesvol animatie filmmaker heeft Raimke enorm veel te danken aan haar onhandigheid. Daarnaast is ze een geboren verhalenverteller die met een flinke dosis humor en kwetsbaarheid het publiek weet te raken.

Een wereld waarin mensen alleen hun succesverhalen delen...zo lijkt het soms. Je fouten liever voor jezelf houden, omdat je jezelf ervoor schaamt. Niets van dat alles! Onhandigheid kan je juist leiden tot een succesvol leven, als je leert anders te kijken. De lezing bevat onhandige anekdotes, interactie met het publiek, muziek en zelfs een hartverwarmend verhaal over een emmer. Plus je krijgt afsluitend een drietal tips waarmee je zelf meteen aan de slag kunt.

Over de spreker

Met haar passie voor verhalen vertellen, is het niet vreemd dat Raimke terecht kwam in het animatievak. Animatie is een perfect medium om verhalen te vertellen, in beeld en geluid. Raimke maakt animatiefilms voor klanten, geeft animatieworkshops, staat 3 dagen in de week voor de klas en schrijft en spreekt geanimeerd over haar onhandige avonturen als ondernemer. Meer informatie op www.raimke.com.

Aanmelden kennissessie