Laan22 | gang ontmoetingsruimtes

Flexibele ruimte voor ontmoetingen

Ondernemen is meer dan opdrachten binnenhalen en hard werken. Ondernemen is ook ontmoeten, netwerken en leren van elkaar. Ook daarvoor kun je bij Laan22 terecht.

Een coachruimte, vergaderruimte, workshopruimte of presentatieruimte: Laan22 biedt flexibele mogelijkheden voor zakelijke ontmoetingen. Voor elke vraag van 2 tot 40 personen heeft Laan22 een passende oplossing.

Kies voor een professionele ruimte van Laan22 voor jouw bijeenkomst of event en verras je deelnemers met alle flexibele mogelijkheden die Laan22 te bieden heeft.

Ruimtes bekijken? Bel 0165 76 75 55 of mail naar info@laan22.net en maak een afspraak voor een rondleiding.

coronamaatregelen Laan22

Coronamaatregelen

In verband met de coronamaatregelen van de overheid, heeft Laan22 in meerdere ruimtes plexiglasschermen geplaatst. Ook bestaat de mogelijkheid om de stoelen verder uit elkaar te plaatsen om de 1,5 meter afstand te borgen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Kleine vergaderruimte

Een representatieve vergaderruimte voor maximaal 6 personen (tijdens corona maximaal 3). Een flip-over en whiteboard zijn standaard aanwezig. Een beamer en eventuele andere voorzieningen zijn op aanvraag beschikbaar.

Coachruimte

Coaching is een heel persoonlijk traject. Rust, ruimte en sfeer vormen belangrijke elementen. Kies voor deze sfeervolle en representatieve coachruimte bij Laan22 voor maximaal 4 personen.

Vergaderruimte groot - Laan22_600x350px

Grote vergaderruimte

Een ruime en lichte ruimte met direct daglicht voor maximaal 22 personen (tijdens corona maximaal 10) in vergaderopstelling. Niet gehorig en flexibel in te delen. Standaard voorzien van een scherm, beamer (VGA- en HDMI-kabel), geluidsinstallatie, whiteboard en flip-over.