Flexibele ruimte voor ontmoetingen

Ondernemen is veel meer dan opdrachten binnenhalen en hard werken. Ondernemen is ook ontmoeten. Netwerken. En leren van elkaar. Ook daarvoor kun je bij Laan22 terecht als ondernemer.

Een loungeruimte, een vergaderruimte, een workshopruimte of een presentatieruimte: Laan22 biedt flexibele mogelijkheden voor zakelijke ontmoetingen. Voor elke vraag van 2 tot 40 personen heeft Laan22 een passende oplossing.

Kies voor een professionele ruimte van Laan22 voor jouw bijeenkomst of event en verras je deelnemers met alle flexibele mogelijkheden die Laan22 te bieden heeft.

Ruimtes bekijken? Bel 0165 76 75 55 of mail naar info@laan22.net en maak een afspraak voor een rondleiding.

"Ik geef regelmatig workshops bij Laan22. Superhandig, omdat ik ook met mijn kantoor bij Laan22 gevestigd ben.
Korte communicatielijnen en persoonlijke service, voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid.
Mijn workshopdeelnemers reageren altijd heel enthousiast. Voor mij een logische keuze dus voor mijn workshops!"

Sonja Schaap, eigenaar Reflectit | Communicatiepartners

Grote vergaderruimte

Een luxe, representatieve vergaderruimte voor maximaal 10 personen. Voor je gesprekspartners is er parkeergelegenheid voor de deur. Het stadscentrum met alle voorzieningen ligt op loopafstand.

Kleine vergaderruimte

Een representatieve vergaderruimte voor maximaal 6 personen. Een flip-over en whiteboard zijn standaard aanwezig. Een beamer en eventuele andere voorzieningen zijn op aanvraag beschikbaar.

Coachruimte

Coaching is een heel persoonlijk traject. Rust, ruimte en sfeer vormen belangrijke elementen. Kies voor deze sfeervolle en representatieve coachruimte bij Laan22 voor maximaal 4 personen.