Laan22 | gang ontmoetingsruimtes

Flexibele ruimte voor ontmoetingen

Ondernemen is meer dan opdrachten binnenhalen en hard werken. Ondernemen is ook ontmoeten, netwerken en leren van elkaar. Ook daarvoor kun je bij Laan22 terecht.

Een coachruimte, vergaderruimte, workshopruimte of presentatieruimte: Laan22 biedt flexibele mogelijkheden voor zakelijke ontmoetingen. Voor elke vraag van 2 tot 40 personen heeft Laan22 een passende oplossing.

Kies voor een professionele ruimte van Laan22 voor jouw bijeenkomst of event en verras je deelnemers met alle flexibele mogelijkheden die Laan22 te bieden heeft.

Ruimtes bekijken? Bel 0165 76 75 55 of mail naar info@laan22.net en maak een afspraak voor een rondleiding.

"Flexibele ruimte voor ondernemers. Dat is waar de markt vandaag de dag om vraagt. Bij Laan22 bieden wij deze flexibele ruimte in de vorm van
kantoorruimtes,
flexwerkplekken en ontmoetingsruimtes. Voor elke vraag een passende oplossing, die uitdaging gaan we graag aan!"

Henri Engelen, eigenaar Laan22

Opstelling 1

Opstelling 2
Opstelling 3
Opstelling 4
Opstelling 5

Workshopruimte

Een ruime en lichte ruimte met direct daglicht. Niet gehorig en flexibel in te delen. Met de tafels in U-vorm, heb je ruimte voor 22 mensen. In theateropstelling kun je maximaal 40 personen (tijdens corona maximaal 20) kwijt.

Deze ruimte is standaard voorzien van een presentatiescherm, een beamer, geluid, een whiteboard en een flip-over. Tevens zijn er schrijfblokjes en pennen beschikbaar.